+chabro logo 2015

Wow, vilket mottagande det har varit av Sales Bootcampen på Google digitalakademi i Stockholm.
Känner mig stolt och tacksam att fått frågan att köra omstart. Klart vi kör omstart!

NU har du möjlighet att hänga med om du har missat någon del tidigare, helt gratis! Det är fyra helt fristående delar denna omgång. Anmäl dig till den del som passar dig! Ta gärna med dig kollegor eller andra som du tror vill bli bättre säljare. 

Det var många som kom på första omgången och många som berättar om vad de har börjat göra för att bli ännu bättre. Underbart att höra! T.ex.:
- Jag har nu mål med varför jag kontaktar min kunder. Det bli mycket bättre, effektivare, tryggare och tydligare samtal. Jag sparar tid och gör rätt saker samt att kunden känner sig trygg och vill köpa.

-Jag vågar fråga kunden. Det leder till att jag förstår kunden och pratar om rätt saker som leder till affär. 

- Jag har tackat nej till struliga och olönsamma kunder. Det spar min tid och jag kan se till att jag får tid att ta hand om rätt kunder som jag vill hänga med. 

SALES BOOTCAMP
Sälj och affärsmannaskap är grundpelaren i alla företag samt en nyckelfaktor för att lyckas både som företag och individ. I denna seminarieserie i fyra delar utforskar vi konceptet försäljning som är både spännande, och för många lite avskräckande. Alla kan bli toppsäljare, kom och lär dig konsten!

Säljworkshopparna byggs upp av både teori och diskussion. Anmäl dig till alla för att riktigt kickstarta din av din nya säljframgång, eller välj den eller de du känner du behöver mest.

Anmäl dig på länken:

18/10 2018 - Vision för motivation

1/11 2018 - Lär dig hitta kundens hjärta

23/11 2018 - Kommunicera framgångsrikt 

7/12 2018 - Säljprocessen -Motorvägen till seger


Hoppas att vi ses! Hjärtligt välkommen!


Allt kan hända! 

Läs hela inlägget »

I fredags höll jag del 5 i Sales Bootcampen - Säljprocessen, motorvägen till seger, på Google digitalakademi i Stockholm. Flera deltagare kom, som varit på de tidigare stegen och de var så nöjda.
Var för var de nöjda? 
Flera svarade: Jag har tackat nej till kunder som vi inte ska ha. Kunder som inte leder oss dit vi vill, kunder som tar tid och inte ger pengar samt drar energi.
Nu vet vi vilka kunder vi ska ha och vill ha. Nu tar vi hand om rätt kunder. Kunder som ger oss ett fint samarbetet framöver.

Lycka för mig att höra att flera deltagare har börjat göra bättre och lärt sig konsten att sälja.

Det vi tog upp i fredags är:
Säljprocessen, funkar i alla lägen, när du ska lyckas i din försäljning, affärsmannaskap eller förhandling!

- Ha en PLAN
- KONTAKTA rätt kunder
- Hitta kundens <3
- Hjälp kunden till köp
- Kom i MÅL

Stort lycka till!

Kram
Lotta
 

Läs hela inlägget »

Hjärtligt välkommen till Sales Bootcamp på Google Digitalakademi i Stockholm. Vi kommer att dela med oss i sex fristående steg vad som är helt avgörande för att lyckas i ditt säljarbetet. 

Sälj och affärsmannaskap är grundpelaren i alla företag samt en nyckelfaktor för att lyckas både som företag och individ. I denna seminarieserie i sex delar utforskar vi konceptet försäljning som är både spännande, och för många lite avskräckande. Alla kan bli toppsäljare, kom och lär dig konsten!

Säljworkshopparna byggs upp av både teori och diskussion. Anmäl dig till alla för att riktigt kickstarta din av din nya säljframgång, eller välj den eller de du känner du behöver mest.

Hjärligt välkommen!

Anmäl dig på länken:

28/9 2018- Såljprocessen - Motorvägen till seger!

12/10 2018 - Behovsanalys - Coachande säljteknik

18/10 2018 - Vison för motivation

1/11 2018 - Lär dig hitta kundens hjärta

23/11 2018 - Kommunicera framgångsrikt 

7/12 2018 - Säljprocessen -Motorvägen till seger

Wow, vilka härliga Sales Bootcamper vi har haft! Tack till alla härliga deltagare! 
Det blir omstart för att Sales Bootcampen har varit så uppskattad!

Hoppas att vi ses! Hjärtligt välkommen!
 

Läs hela inlägget »
Herre Gud - jag är frustrerad!

Varje dag möter jag medarbetare, ledare och vänner som är frustrerade. De är frustrerade över att de inte blir sedda, lyssnade på, förstådda osv.  

Jag är frustrerad att så många är omotiverade och frusterade på sina arbetsplatser. 

Varför?
Alla  som är frusterade skapar sjukskrivningar, ineffektiva team, omotiverade medarbetare, dålig försäljning, olönsamma projekt, konfilkter och massa annat skit.

#1 Mer omtanke och tid att lyssna och förstå varandra, medarbetare, partner, vänner osv. Alla behöver vi känna att vi behövs och att det finns en mening. Det är inte svårare än så.

#2 Tydlighet i vad som förväntas och när vi ska fira! Alla behöver veta när man kan ta fredag, vad man då ska vara klar med och man kan fira! Alla behöver ett mål en riktning att arbeta mot som är möjligt att uppnå.

Jag träffar ofta chefer som berättar att de har omotiverade medarbetare och frågar om jag kan utbilda deras medarbetare så det blir motiverade. Nej, det kan jag inte. Men jag kan utbilda cheferna till att bli ledare som får medarbetarna att leda sig själva och därmed blir motiverade. Jag får bara jobba med de som redan är bra och vill bli ännu bättre. Tänk om jag och mina kollegor i branschen oxå fick jobba med de chefer/ledare som är omedvetna att det kväver sin omgivning och skapar sjukskrivningar. 
 
Läs hela inlägget »

7-11 mars 2018 går framtidsresan till Lappland.
Jag vill ha med mig max 8 personer som vill utveckla sitt ledarskap över sig själva och andra och ta ledarskapet till näst nivå. 

Jag, Lotta Broberg, tillsammans med guider som är experter på Lappland kommer att leda er till ett mer framgångsrikt ledarskap över er själva och andra.

Vi kommer att vara max 8 personer som kommer utforska oss själva och naturen samt tystnaden. 

Är det möjligt att ha ett bra liv utan konfilkter coh motgångar? Är det möjligt att få alla medarbetare motiverade? Det är några av frågorna vi ska finna svar på. 

Vill du hänga med?

Dag 1:
Ankomst till Östersund eller Vilhelmina
Middag och installation

Dag 2: Personligt ledarskap
Vem är jag och hur ser andra på mig?
Egen DISC profil, dvs dina färger
Kommunikation till olika personligheter
Yoga

Dag 3: Framgång och mål
Självledarskap, vad ska jag gör för att få framgång?
Vad är min framgång?
Vandring och Norrskens spaning

Dag 4: Leda andra
Stituationsanpassat ledarskap
Förändringens 4 rum
Introduktion till coachande ledarskap
Isfiske 

Dag 5:
Reflektion och hemfärd

Boende på fjället i stugor med milsvid utsikt.
 

Läs hela inlägget »

Lär dig att  kommunicera med idioter. Ett effektivt sätt är att lära dig färgspråket, DISC eller DISA. Vilka färger är du och vilken färg är den du kommunicerar med? Röd, gul, grön eller blå. När du vet vem du själv är så kommer det att underlätta din kommunikation med andra.

Vill du bli en bättre ledare och säljare så startar det med att leda och känna dig själv.
3 avgörande insiktsfrågor för att starta en bättre kommunikation är:

  • Varför är inte alla som jag? 
  • Vem är jag? 
  • Vem är ansvarig för en bra kommunikation?


När du vet vem du själv är och vad du reagerar på är det dax att börja fundera på vilka de andra är och vad de reagerar på och vad de önskar.

Gör livet lätt. Förstå dig själv och andra! 

Vill du bli bättre att förstå idioter och dig själv?
Kom på vårt endags utbildning Kommunikation & Ledarskap. 

Vill du veta vilka färger du är och lära dig mer om dig själv?
Gör en personanalys med uppföljningsamtal. 

 

Läs hela inlägget »

Förbered din verksamhet inför framtiden!
 VAD KRÄVS? WORKSHOP ½ dag - HÖGPRESTERANDE TEAM

 
När:                        När det passar din grupp, Workshop Högpresterande Team
Var:                        På ert kontor eller Norrtullsgatan 6
Målgrupp:              Alla vill bli bättre teamledare, projektledare, ledare
Pris:                       Kontakta oss
 
- Vet du vad den stora skillnaden är mellan en Grupp och ett Högpresterande Team? – När du deltar på denna workshop, kommer du inte bara lära dig detta, utan även få verktygen till att skapa ett mycket bättre resultat, lönsamhet och motiverade medarbetare.
 
Behovet av att utveckla Högpresterande Team har aldrig varit större än idag. När hjulen rullar allt snabbare i omvärlden är kraven på kundvärde, flexibla lösningar och nytänkande viktiga konkurrensfördelar. Slaget om framtiden: vinnaren är den som kan sätta ihop företagets olika kompetenser till  Högpresterande Team.
 
I genomsnitt utvecklas 20 % av alla grupper till Högpresterande Team. Hur många grupper på din arbetsplats skulle kunna fungera ännu bättre? - Har ni råd att INTE ha effektiva team i verksamheten??
 
Våra erfarna konsult; Lotta med kunskaper från olika branscher, kommer att ge er viktiga verktyg, bl.a. baserat på forskning inom området, om hur ni skapar och utvecklar effektiva team.
 
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
Lotta Broberg
Erfaren ledarskap- och säljtränare samt coach med 10 års erfarenhet av att utveckla team. Lotta brinner för sälj och vill gärna dela med sig! Hon har hjälpt många företag att öka sina resultat genom att skapa högpresterande team.

Läs hela inlägget »

Vi kan bevisa att sälj- och ledarskapscoaching ger resultat.

En av våra kunder har slagit sälj- och lönsamhetsrekord i december, januari och februari. Dessutom har vår kund den bästa säljaren i Sverige, tävlar med 157 st.

Vi kan inte ta åt oss all ära, ägaren har satt upp en långsiktig plan under coachingen med delmål som han strukturerat arbetar emot. Ägaren har fokus och rätt mental inställning.

Vi har hjälpt till lite på vägen i verksamheten oxå. 

Du kan komma dit du vill om du VILL och tror att du KAN!

Kontakta oss om du vill veta mer eller vill ha hjälp!


 

Läs hela inlägget »
alla är säljare, säljkenp

Ja precis! Alla är säljare! I varje situation är du en säljare och kan använda dig av säljknep för att nå dit du vill. Föräldraskap, partnerskap, ledarskap och så vidare.......

Vad är då de viktigaste säljknepen? Vad säger toppsäljarna?
1. Ha fokus, dvs var medveten om att du kan påverka din omgivning i den riktning du önskar. Använd frågor!
2. Lyssna aktivt, dvs lyssna och var intresserad av den du möter. Visa respekt och omtanke. 
3. Våga avsluta, dvs våga fråga om det du önskar. 


Testa! Lycka till!

 

Läs hela inlägget »

2016 är snart slut, riktigt skönt! Jag behöver ett nytt år och nya möjligheter! Välkommen 2017! Nu kör vi! Jag har satt två tydliga mål som jag ska uppfylla 2016, de finns på en lapp vid sängen!

Har du något nyårslöfte, mål? Om inte, fundera på vad de ev kan vara. Så himla skönt att summera året och inse att man har lyckats och kan fira!  Det kräver dock att du arbetar för att nå målet, men oxå att du ständigt påminns och inte tappar fokus!

Lycka till! 
Lotta

#mål #nyamöjligheter #nyårslöfte

Läs hela inlägget »

KONTAKTA OSS!
ADDACHABRO AB
NORRTULLSGATAN 6, 6 TR
113 59 STOCKHOLM
T: +46 (0)70-544 00 38
E: KONTAKT@CHABRO.SE


Funderar du på något? 

SÄLJUTBILDNINGAR OCH LEDARSKAPSUTBILDNINGAR SAMT COACHING
ADDACHABRO AB, NORRTULLSGATAN 6, 5 TR., 113 59 STOCKHOLM, T: 070-544 00 38,
E: KONTAKT@CHABRO.SE