+chabro logo 2015

Förändring Tar Tid - Du måste börja!

Förändring

Under året har jag arbetat med många olika personer som inte känt sig helt nöjda med den situation som de är i. Deras företag går inte så bra som de önskar och/eller deras yrkesroll och arbetssituation är inte som de önskar.

För att möta en ny framtid så måste man börja göra förändringar. Det är svårt, men det är ett måste.

En av mina kunder skrev nyligen till mig: "Varför försökte jag inte redan från början att göra de nya saker som var nödvändiga för att frigöra tid? Jag trodde att jag behövde göra allt själv för att det skulle fungera. Nu har jag märkt att när jag släpper ansvaret till mina medarbetare så fungerar det utmärkt. Vi har tydligt bestämt våra mål tillsammans och de är delaktiga. Nu kan jag ta semester och vara helt avkopplad och vet att mitt team klarar sig nästan bättre utan mig. 2014 blir ett fantastiskt år!"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln