+chabro logo 2015

Coaching hur går det till?

Coaching till önskat läge

Glädjen när en klient ringer och säger: Jag har fått mitt drömjobb, men det gick för fort.

Hur gick det till?
När vi träffades för första gången för ett halvår sedan i ett coachingmöte så berättade klienten att han inte trivdes med sin nuvarande tjänst. Vi gjorde en övning som beskriv hans nya önskade läge. Det visade sig att han vill ha en annan ny tjänst hos sin arbetsgivare som inte fanns. I våra coachmöten som vi hade ca. en gång i månaden så har klienten gjort upp en handlingsplan för hur han ska ta sig till sitt nya önskade läge. Mellan coachmötena arbetade klienten aktivt med att nå sin nya målbild.
Idag har han fått erbjudande om sitt drömjobb! JIPPI! GRATTIS!

Klienten hade inte tänkt sig att det skulle gå så fort, han hade saker kvar att göra på sin gamla tjänst. Om du anlitar en coach, var beredd att det kan sker förändring fort.

Vad är coaching? Coaching handlar om att klienten själv har svaren och att coachen är den som genom frågor och aktivt lyssnande, utmanar och får klienten att agera i sin önskade riktning. Det handlar om att klienten får insikt vart han vill och insikt samt motivation att göra nya saker som kommer leda till det nya önskade läget.

Jag coachar chefer och medarbetare individuellt och i grupp.
Glädjen för mig är att se personer eller grupper som i första mötet ser likgiltiga ut, till att de efter coachingen stråla av lycka och har uppnåt något som de trott varit omöjligt!

Jag vill hjälpa fler! Vet du företag eller personer som behöver nå nya höjder! Tipsa mig! Lovar att du ska få hittelön!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln