+chabro logo 2015

Rutiner och vardag. Gör rätt saker!

Vilken underbar sommar Sverige har bjudit oss på! Värme, sol och glädje! Semester är härligt! Varje år längtat jag efter att få ett avbrott i vardagen, något annat, omväxling, ta hand om min familj och bara göra vad som faller mig in. 

Visst är det härligt med ledigheten och bara kunna göra vad man vill, men nästan ännu härligare när jag får komma tillbaka till rutinerna och känna mig behövd. Utföra ett otroligt viktigt arbete som jag älskar, att hjälpa personer och företag att nå sin fulla potensial. 

När jag startade min verksamhet för mer än fem år sedan så berodde det på att jag önskade att ha ett arbete där jag hjälper företag och personer att lösa problem och gå vidare till framgångsrika företag, där alla vill arbeta och medarbetarna lever ett lyckligt liv!

ALLA HAR RÄTT TILL ETT LYCKLIGT LIV! 

Denna vecka har jag coachat ett antal säljare som när vi började för ca 4 månader sedan var helt nere. De sålde dåligt, de tyckte det mesta var tråkigt, de tyckte att det som var fel berodde på alla andra.
Vi gjorde ett omtag och funderade på:
- Vad som egentligen gjorde dem glada? 
- När de har flow och beskriva situationen?
- Vem bestämmer om man ska vara lycklig?
Det kan ibland vara riktigt svårt att komma på vad det är som gör att man är lycklig, så det kräver arbete. När man vet vad man blir lycklig och glad av så ska man försöka hamna i de situationerna oftare. Efter det så jobbar vi vidare på att nå en önskad lycklig nivå som gör att säljaren levererar och älskar sitt jobb! Låter det enkelt? 

Det har tagit mindre än 3 månader för en av säljarna att dubblera sin försäljning. Gruppen totalt har för första gången på två år visat lönsamhet. Heja, heja!

Vill du oxå vara lyckligare och nå högre höjder inom din business ta hjälp av en coach! Kontakta mig omgående! 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln