+chabro logo 2015

Har du gjort misstag? GRATTIS!

Har du gjort några misstag? Grattis, då kan du utvecklas.
Jag tror att vi alla har gjort många misstag. Större eller mindre misstag som dessutom lett till förluster. Det är ofta oerhört jobbigt när det händer. Jag har förlorat och gjort misstag många gånger. Jag har förlorat affärer pga att jag har sagt fel saker, varit för snabb, lyssnat dåligt osv...... Erfarenheten är att det är jag själv som kan påverka hur det ska bli i framtiden. 
Jag måste ta ansvar för mitt eget handlande och liv.
Det gäller oss alla!


Ett misstag som leder till förlust leder ofta till en vändning i livet eller arbetssättet. Pga att man måste tänka efter: Varför blev det förlust, hur ska jag göra i framtiden för att inte hamna i samma läge?
Som min bror säger: Vad lärde du dig av den läxan! 

Vi måste bestämma hur vi vill att det ska vara i framtiden och se till att hamna i det läget ofta! Jobbigt att göra förändringar, med så roligt att bli bättre och utvecklas. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln