+chabro logo 2015

Ledarskapsträning och coaching ger: Lönsamma företag med motiverade medarbetare!

  • Det är marknaden som bestämmer om det ska gå! Det är bara de som har tur som lyckas!
  • Jag har försökt förut! Det går inte!
  • Det är ingen idé, jag hinner inte!
  • Det är inte mitt ansvar, det är Mr. X ansvar!
  • Teamet funkar inte, det är fel personer i teamet!

Har du tänkt något av meningarna ovan???
Handen på hjärtat! Om du inte har gjort det är du mycket ovanligt. Någon gång tänker vi alla liknande tankar.

Varför?
JO, det är mycket lättare att skylla på något utanför mig själv. Det är mycket lättare att inte ta ansvar, än att ta ansvar. Det är mycket lättare att pröva och konstatera att det var mycket bättre förr. 
Kom ihåg, det är du som bestämmer!

PERSONLIGT LEDARSKAP - Du måste ta ledningen för ditt liv! 
I framtiden måste företagen, ledningen veta varför medarbetarna ska var på företaget! Vara tydliga ledare som planerar, delge och involverar medarbetarna i framtiden. Det gäller inte bara företag och dess ledning, det gäller även dig som person. 

Under mina år som sälj- och ledarskapstränare förundras jag ständigt över att ledningar inte vet sina 5-10 år mål. Att ledningen inte är överrens om framtiden. Att ett detaljstyrtledarskap finns.Tur är väl det, så jag har möjlighet att hjälpa företag och personer att utvecklas.

Vet du några som behöver min hjälp, TIPSA MIG??? Jag lovar belöning!

Min dröm för 2015:
Alla företag ska vara lönsamma och ha motiverade medarbetare
Alla chefer, ledare ska ha ett coachande ledarskap
Alla tar ansvar för sitt eget liv
Alla ska jobba efter sin bästa förmånga

Under 2014 har jag arbetat för min dröm. Jag har tagit ansvar för det liv jag vill ha. Mina fantastiska kundföretag "Stjärnföretag" har utvecklat sitt ledarskap och medarbetarna är motiverade och mår mycket bättre. Vilket ger Stjärnföretagen en mycket, mycket bättre förutsättningar inför 2015.Alla mina kundföretag har slagit säljrekord, flera företag har en mycket, mycket bättre lönsamhet. Medarbetarna tar ansvar och gör sitt bästa. Ledningen ger medarbetarna möjlighet att växa och göra sitt bästa. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln