+chabro logo 2015

NYHET! Konferens och Kickoffaktivitet

En del frågar: Vad gör CHABRO egentligen? 
Min dröm är att alla företag ska vara lönsamma och ha motiverade medarbetare.

För att det ska bli möjligt så utbildar, tränar och coachar jag företagsledningar och medarbetare.

Ofta startar det med att jag kommer på ett morgonmöte, kickoff eller konferens där jag håller punkten t.ex. Effektiva möten, Presentationsteknik, Effektiv försäljning. Ämnet beror på vad som behövs just då hos företaget. Reaktionen efteråt blir alltid!

Det där har vi ju sagt tusen gånger varför lyssnar gruppen när du kommer!? Så är arbetet igång..............

Fråga gärna om du undrar vad jag gör och hur jag kan hjälpa till!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln