+chabro logo 2015

Nyhet! Säljträning - Våga drömma 

Det finns självklart en mängd olika faktorer som gör att du lyckas som framgångsrik säljare. Men en mycket viktig framgångsfaktor är att du vågar drömma om att du kan få den där drömkunden, uppdraget eller utvecklingen! När drömmarna är tydliga så börjar du omedvetet att arbeta för att nå drömmarna. Låter det märkligt? 

Jag är helt säker att det inte bara gäller i försäljning, det gäller i allt. VÅGA DRÖMMA om vad du verkligen vill, så kommer kroppen och hjärnan se till att du hamnar där. Har det hänt dig någon gång? 

Det har hänt mig många gånger. Jag har arbetat med många branscher, men aldrig med finansbranschen. Under de senaste året har jag tänkt: Det vore kul att arbeta med finansbranschen. Jag har inte gjort något aktivt för att förverkliga min dröm. I november satt jag i ett flygplan på väg til Stockholm. Brevid mig satt en man som ständigt var uppvaktad av personer som ville presentera sig och presentera andra. Jag började fundera på vem det egentligen är?? Tänkte, jag ligger lågt, det är ofta inte rätt att vara påflugen som säljare, dessutom är ju alla andra så intresserade. Satt och läste en bok om retorik, det är mitt sätt att kompetensutveckla mig. Plötsligt frågar mannen brevid mig; vad pysslar du med?  Så var snacket igång......Tack M att du frågade! Nu har jag möjlighet att jobba i finansbranschen.......

Det är vanligt att jag träffar personer som säger: Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, säga osv. Då brukar jag fråga: om du får DRÖMMA, vad skulle du göra, säga osv. då??? Då kommer svaret och personen vet plötslig vad den vill göra och säga. SÅ VÅGA DRÖMMA, där finns svaren. 

Om du vågar drömma, så tar du de chanser som kommer och omvärlden kommer hjälpa dig att komma dit!

VAD DRÖMMER DU OM????
Konkretisera och skriv gärna ner på ett säkert ställe! LYCKA TILL!


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln