+chabro logo 2015

Personlighetsanalys DISC med drivkrafter - Vem är du innerst inne! 

Hur vi hälsar på varandra är helt olika från person till person! För mig är det helt naturligt att ta i hand och titta personen jag hälsar på i ögonen. I andra kulturer och för andra personer är det annat som gäller. För mig är det helt naturligt att krama om mina familjemedlemmar och mina kunder när vi träffas. För andra så kommer man hem och säger knappt hej och när man träffar kunder så står man rak i ryggen och med ett tryggt avstånd. 

Vad är rätt och vad är fel?

I ledar- och säljyrket anpassar du dig, men du måste veta vem du är innerst inne.
Alla är vi olika och alla behövs vi! Underbart att utveckla mina kunder genom att använda Personlighetstest DISC med drivkrafter, som beskriver vilka de är och vilka styrkor som de bör spela med samt förstå sin omgivning.

Vet du vem du är?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln