+chabro logo 2015

NYHET! Säljutbildning ger affärsmannaskap.

säljutbildning Stockholm

I veckan hade vi förmånen att träffa en ledningsgrupp för att visualisera verksamhetens framtidsmål! De har arbeta med ledarskapsutveckling de senaste åren och har nu insett, för att klara de ökade kraven från kunder så måste det bli mer affärsmässiga och få hjälp av en extern part i utvecklingen.

När vi på CHABRO får förtroendet att vara med på framtidsresan, så designar vi ett program/upplägg som är anpassat efter verksamhetensläge, de specifika behoven som finns och branschen. Alla våra upplägg är specifikt anpassade efter kundens behov. Vi plockar inte program från hylla och vevar på. 

CHABRO använder alltid de tränare och coaher som är mest lämpade för uppdraget. Som kund hos CHABRO ska man vet att de bästa tränarna och coacherna är på plats och kommer att leverera i världsklass. 

Träning och input från proffs ger fantastiska resultat!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln