+chabro logo 2015

NYHET! Högpresterande Team

Förbered din verksamhet inför framtiden!
 VAD KRÄVS? WORKSHOP ½ dag - HÖGPRESTERANDE TEAM

 
När:                        När det passar din grupp, Workshop Högpresterande Team
Var:                        På ert kontor eller Norrtullsgatan 6
Målgrupp:              Alla vill bli bättre teamledare, projektledare, ledare
Pris:                       Kontakta oss
 
- Vet du vad den stora skillnaden är mellan en Grupp och ett Högpresterande Team? – När du deltar på denna workshop, kommer du inte bara lära dig detta, utan även få verktygen till att skapa ett mycket bättre resultat, lönsamhet och motiverade medarbetare.
 
Behovet av att utveckla Högpresterande Team har aldrig varit större än idag. När hjulen rullar allt snabbare i omvärlden är kraven på kundvärde, flexibla lösningar och nytänkande viktiga konkurrensfördelar. Slaget om framtiden: vinnaren är den som kan sätta ihop företagets olika kompetenser till  Högpresterande Team.
 
I genomsnitt utvecklas 20 % av alla grupper till Högpresterande Team. Hur många grupper på din arbetsplats skulle kunna fungera ännu bättre? - Har ni råd att INTE ha effektiva team i verksamheten??
 
Våra erfarna konsult; Lotta med kunskaper från olika branscher, kommer att ge er viktiga verktyg, bl.a. baserat på forskning inom området, om hur ni skapar och utvecklar effektiva team.
 
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
Lotta Broberg
Erfaren ledarskap- och säljtränare samt coach med 10 års erfarenhet av att utveckla team. Lotta brinner för sälj och vill gärna dela med sig! Hon har hjälpt många företag att öka sina resultat genom att skapa högpresterande team.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Länkar

-

Etikettmoln