+chabro logo 2015

OMSTART! SALES BOOTCAMP

Wow, vilket mottagande det har varit av Sales Bootcampen på Google digitalakademi i Stockholm.
Känner mig stolt och tacksam att fått frågan att köra omstart. Klart vi kör omstart!

NU har du möjlighet att hänga med om du har missat någon del tidigare, helt gratis! Det är fyra helt fristående delar denna omgång. Anmäl dig till den del som passar dig! Ta gärna med dig kollegor eller andra som du tror vill bli bättre säljare. 

Det var många som kom på första omgången och många som berättar om vad de har börjat göra för att bli ännu bättre. Underbart att höra! T.ex.:
- Jag har nu mål med varför jag kontaktar min kunder. Det bli mycket bättre, effektivare, tryggare och tydligare samtal. Jag sparar tid och gör rätt saker samt att kunden känner sig trygg och vill köpa.

-Jag vågar fråga kunden. Det leder till att jag förstår kunden och pratar om rätt saker som leder till affär. 

- Jag har tackat nej till struliga och olönsamma kunder. Det spar min tid och jag kan se till att jag får tid att ta hand om rätt kunder som jag vill hänga med. 

SALES BOOTCAMP
Sälj och affärsmannaskap är grundpelaren i alla företag samt en nyckelfaktor för att lyckas både som företag och individ. I denna seminarieserie i fyra delar utforskar vi konceptet försäljning som är både spännande, och för många lite avskräckande. Alla kan bli toppsäljare, kom och lär dig konsten!

Säljworkshopparna byggs upp av både teori och diskussion. Anmäl dig till alla för att riktigt kickstarta din av din nya säljframgång, eller välj den eller de du känner du behöver mest.

Anmäl dig på länken:

18/10 2018 - Vision för motivation

1/11 2018 - Lär dig hitta kundens hjärta

23/11 2018 - Kommunicera framgångsrikt 

7/12 2018 - Säljprocessen -Motorvägen till seger


Hoppas att vi ses! Hjärtligt välkommen!


Allt kan hända! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln