+chabro logo 2015

Nu kan hela världen hänga med på Sales Bootcamp 2020. Direkt in till dig i din dator. 
Vi livesänder Sales Bootcamp 2020 i samarbete med Norrsken foundation från Norrsken House.
Lotta Borberg håller i  content och genomförande. Producent Mia Woll Hedin. 

Vi delar med oss av:
✔️grunden i försäljning
✔️ Tips o trix
✔️Massa energi och kärlek
Nu kör vi:
3 fristående delar kl 8.30-9.00, gratis. 
29 april - Vision för motivation
20 maj - Hitta kundens hjärta
10 juni - Säljprocessen - Vägen till framgång.

Anmäl dig: Sales Bootcamp 2020

Varmt välkommen! Ses vi?

Bild från Sales Bootcamp våren 2019.

Läs hela inlägget »


Det finns några få platser kvar till vårt populära Ledarskapsprogram i Linköping med start den 15-16 april 2020. Ledarskapsprogrammet är 4 dagar totalt och kommer att ge dig inblick och förståelse för konsten att leda. Vi lovar att du kommer att få mer engagerade medarbetare och känna dig mycket tryggare samt modig som ledare. 

Vi dela med oss av verktyg och konkreta tips som direkt kan användas i ditt ledarskap. Under ledarskapsprogrammet diskuterar, reflekterar och delger vi varandra upplevelser i vår profession, men även som människor. Det ger insikter och upplevelser som utvecklar ditt ledarskap och som du tar med till arbetsplatsen. Det är hur man förhåller sig till sin roll som ledare som är kärnpunkten i hela utbildningen. Vår erfarna utbildare, Lotta Broberg, är van att få med alla på utvecklingsresan. 

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! 
 

Läs hela inlägget »

Vision för Motivation är den första delen av 6 delar på Sales Bootcamp på Google Digitalakademi och Norrsken House. Varje del av Sales Bootcamp är avgörande för framgångsrika företag - alla delmoment i försäljningsprocessen för att skapa framgångsrika säljorganisationer med toppsäljare. 

I första delen av Sales Bootcamp - Vision för Motivation, besvarade vi frågorna:

 • Vad fyller du och ditt företag för funktion?
 • Varför ska kunderna köpa av just dig? 
 • Hur är din perfekta säljpitch?


Vad har ditt företag för VISION? Vad fyller du och ditt företag för funktion? 
En vision är enligt Wikipedia: ”En vision uttrycks oftast som ett framtida tillstånd som man vill uppnå, och behöver inte uppfylla formella krav på realism, tidsbundenhet eller mätbarhet.”
Jag skulle vilja säga att en vision är ett drömtillstånd som företag och personer vill uppnå. Ibland leder en vision till lyckade spin-offs....... T.ex. Elon Musk har som vision, en dröm, att placera människor på Mars. Konsekvensen av den visionen, är att det måste finnas revolutionerande effektiva batterier för att klara elförsörjningen till och på Mars. En delkonsekvens av dessa batterier har renderat i elbilarna Tesla. Den primära och ursprungliga planen var inte att tillverka elbilar. - Men visionen ledde till en lyckad spin-off.
När du vet ditt företags vision så har du en kompass i handen - en riktning att gå mot. Du kan, och skall frekvent fråga dig själv: leder det du planerar att göra i visions-kompassens riktning? 

Varför ska kunderna köpa av just dig?
Ledarskap och försäljning är en konst som måste övas och läras. Den första delen är att veta din VISION, och VARFÖR du gör det du gör. Varför ska du gå upp varje morgon och vara motiverad att gå till jobbet? Vad tillför jag omvärlden varje dag? När du vet din VISION, och VARFÖR, kommer du känna en viktig mening med ditt arbete och kommer automatiskt att bli en motiverad medarbetare och ledare. Till alla företagsledningar: gör er vision klar och tydlig för era medarbetare - då kommer resultaten!

Tyvärr har medarbetarna i många fall inte varit med i visionsarbetet. De ser inte visionen och känner sig inte som en del av den. Det är mycket vanligt att det blir ett stort GAP just här. 

Inspireras gärna av WHY, The Golden Circle, som beskrivs av Simon Sinek på ett strålande sätt och ger dig förståelse för vad som är viktigt för att kunder ska köpa av just dig. Du måste veta ditt varför, WHY, för att kunderna ska vilja köpa av dig. 

Hur låter din perfekta säljpitch? Den får ta max 30 sekunder att säga! Den hjälper dig och dem du pratar med att skapa ett intresse. 

 1. Intresseväckare – WHY
 2. Något UNIKT
 3. Vad vill du?


Min egen pitch som jag använder är:

 1. Jag vill att alla företag ska vara hållbara och lönsamma med motiverade medarbetare.
 2. Jag har utformat och genomför Sales Bootcamp på Google Digitalakademi och Norrsken House.
 3. Jag vill kompensutveckla fler inom ledarskap och försäljning.


Min erfarenhet är att många ledare och medarbetare inte vet VARFÖR de gör det de gör. De vet att de måste gå till jobbet varje dag för att få lön den 25:e. Men VARFÖR?

Därför är VISION den absolut mest avgörande biten och helt grundläggande för att det ska finnas MOTIVATION i jobb-teamet. 

Vill du utveckla din försäljning och ditt ledarskap?
Vi vill hjälpa fler att bli framgångsrika ledare och säljare!


Kontakta oss och berätta dina/era utmaningar så kommer vi med förslag på en lösning.

Framgångshälsningar
Lotta

Lotta@chabro.se

Läs hela inlägget »
sales bootcamp norrsken


Sales Bootcampen på Google Digitalakademi är slut för denna gång. Allt har ett slut. 
Sales Bootcampen har varit otroligt populär och många fantastiska besökare har deltagit under hösten. Totalt har det varit 10 st Sales Bootcamper med totalt 600 besökare. Magiskt roligt att sälj är ett så populärt ämne! 
Jag vill självklart tacka alla fantastiska deltagare som jag har mött under hösten. Jag vill oxå tacka Googleteamet som gett mig förtroendet att dela med mig av säljkompetens. Tillsammans ger vi det goda säljet ett ansikte.

Sales Bootcampen kommer att vandra vidare. Jag vill hjälpa fler att bli toppsäljare! 
Under våren 2019 fortsätter Sales Bootcampen på Norrsken House. Alla är välkomna!
Boka in datumen nedan kl. 8.30-9.30. Satsa på dig själv och bli ännu bättre.
Dessutom får du träffa mig och andra som gillar att bli bättre.
Anmäl dig på:
Anmälan Sales Bootcamp 2019
1 - 10/1 
2 - 14/2
3 - 14/3 
4 - 11/4
5 - 9/5
6 - 13/6

Min förhoppning är att vi under våren även kommer att ha SALES AW, återkommer med mer info.

SALES BOOTCAMP 2019 är 6 fristående delar på Norrsken House kl. 8.30-9.30.
Sälj och affärsmannaskap är grundpelaren i alla företag samt en nyckelfaktor för att lyckas både som företag och individ. I denna seminarieserie i sex delar utforskar vi konceptet försäljning som är både spännande, och för många lite avskräckande. Alla kan bli toppsäljare - kom och lär dig konsten!
 
Säljworkshopparna byggs upp av både teori och diskussion. Vilka delar behöver du och ditt företag mest? 
 
Om Lotta Broberg: 
Lotta Broberg är grundare av +CHABRO och är passionerad av försäljning. Lotta har arbetat med försäljning och ledarskap hela sitt liv och har mer än 10 års erfarenhet som sälj- och ledarskapstränare, business- och ledarskapscoach. Lotta har utbildat över 7 000 ledare och medarbetare i olika branscher och organisationer med kunder som Google Digitalakademi, Ramböll, Efva Attling, bilåterförsäljare och kommuner. Hon lever efter och lär ut i Pippi Långstrumps anda: "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert". 
 
10 januari - Vision som ger motivation, del 1
Första steget till framgång i livet och affärer är att ha en vision. Vill du bli tydligare i din vision eller nyfiken varför det är viktigt? Vill du fördjupa dig är del 1 ett bra steg. Vetskapen ger dig trygghet och säkerhet så du kan få klarhet vad du bör göra och kan undvika. 
- Vad fyller du och ditt företag för funktion?
- Varför ska kunderna köpa av just dig? 
- Hur är din perfekta säljpitch?

14 februari - Hitta kundens hjärta, del 2
Att förstå vad dina kunders hjärta klappar för och hur deras beslutsvägar ser ut ökar din effektivitet och minskar din stress. Är du intresserad att bli mer träffsäker och effektiv är denna workshoppen något för dig.
- Vad har dina potentiella kunder för förväntningar?
- Vilka kunder bör du satsa på?
- Hur når du dina potentiella kunder på bästa sätt? 
 
14 mars - Spelupplägg för framgångsrik försäljning, del 3
När du vill lyckas med dina affärer så måste du ha ett spelupplägg som gör att du lyckas. Är du intresserad att förstå varför många pratar om affärsplan, budget och mål? Vill du förbättra dina kunskaper och göra ett spelupplägg för dig själv, verksamheten och investerare?
- Varför är det viktigt med affärsplan, budget och mål?
- Hur mycket måste kunderna köpa för, för att jag ska gå runt?
- Hur skapar jag ett effektivt spelupplägg för min organisation?
 
11 april - Kommunicera framgångsrikt - vem är du och hur uppfattar andra dig, del 4
Alla människor är olika. Framgångsrik kommunikation börjar med att förstå och leda dig själv. Sedan förstå, leda och kommunicera med andra. Vi kommer att gå igenom grunden i färgspråket för personlighetstyperna röd, gul, grön och blå. Det ger dig verktyg att underlätta din kommunikation och ditt ledarskap. Är du intresserad att kommunicera bättre? 
- Vem är du och hur uppfattas du av andra?
- Vad kan du göra för att förstå och kommunicera bättre med andra?
 
9 maj - Säljprocessen - Motorvägen till seger, del 5
Alla avtal och affärer har gått igenom samma säljprocess. Toppsäljarna i olika branscher gör i grund och botten samma saker för att lyckas. Att förstå grunden i säljprocessen ger dig struktur och effektivitet.
-      Hur ser säljprocessen ut?
-      Vilken del i säljprocessen är din största utmaning?
-      Vad bör du göra för att komma över dina hinder?


13 juni - Behovsanalys - Coachande säljteknik nyckeln till framgång, del 6
Alla vill känna sig respekterade och förstådda. Det effektivaste sättet till att kunder, medarbetare, vänner och familj ska känna sig respekterade är att du har ett coachande förhållningssätt. Vill du lära dig grunden i ett coachande förhållningssätt?
- Varför bör du använda coachande säljteknik?
- Hur gör du för att applicera den? 
- Vad är lätta nästa steg?

Läs hela inlägget »


Säljprocessen - Motorvägen till seger är del fem på Sales Bootcampen. Sales bootcampen är i sex delar. Varje del är avgörande för framgångsrika företag i försäljningen och ledarskapet för att bli framgångsrika och hållbara.
*
Alla avtal och affärer har gått igenom samma säljprocess. Toppsäljarna i olika branscher gör i grund och botten samma saker för att lyckas. Att förstå grunden i säljprocessen ger dig struktur och effektivitet.
*
I femte delen av Sales Bootcampen - svarade vi på:
-      Hur ser säljprocessen ut?
-      Vilken del i säljprocessen är din största utmaning?
-      Vad bör du göra för att komma över dina hinder?
*
Struktur och ordning är helt avgörande för att lyckas i försäljning. För att göra rätt saker och hitta rätt kunder samt få framgång. 
*
Hur ser säljprocessen ut?

säljprocessen, Sales Bootcamp


Säljprocessen innehåller stegen:
1. Plan - Vilka drömkunder? Varför ska kunden köpa? osv.
2. Kontakt - Vilka säljkanaler ska du använda?
3. Behov - ta reda på kundens situation och vad kunden vill ha för att lyckas. Våga fråga? Med dina frågor, aktiverar du kunden att börja tänka och fundera. Samt att du får reda på vad kunden verkligen behöver.
4. Hjälp kunden med det som hen önskar hjälp med. Prata bara om det. Prata om hur andra har gjort.
5. Gå i mål för denna gång.
*
Vilken del i säljprocessen är din största utmaning?
Fundera på i vilket steg du brukar fastna.
Tänk igenom minst 10 säljförsök. Var fastnar du?
När du vet var din största utmaning är så är det dax att fundera på hur du ska göra för att komma vidare. 
*
Vad bör du göra för att komma över dina hinder?
För varje steg är det möjligt att finjustera och göra bättre. Fundera på vilka förbättringar du kan göra och prata med andra säljare hur de gör. Pröva och justera!
*
Stort lycka till med din försäljning och hoppas att tipsen har gett dig nytt säljbränsle.
Hör av dig och berätta hur det går. Kommentera gärna nedan. 

Jag hjälper dig gärna som Säljcoach för att hålla din aktivitet och försäljning på topp..

Säljcoachnings abonnemang:
1,5 timme per månad coaching med fokus på vad som bör förbättras och justerar för att uppnå försäljningsmålen. Hur arbeta? Tydlig handlingsplan och uppföljning. 
Mellan gångerna skriver klienten en uppdatering varje vecka hur det gå. Vad som är gjort och vad som ska göras kommande vecka. Utmaningar och framgångar. Leverans kl. 12.00 på fredagar.  Jag återkopplar och hejar på. Om klienten har frågor mellan varven så mailar eller ringer klienten.
Pris: 4.500 per månad. löpande. exkl. moms.

Kontakta mig så tar vi det vidare.
Jag har coachat säljare till att årets säljare. Jag vill hjälpa fler!

Sales Bootcampen 2019
Under våren 2019 fortsätter Sales Bootcampen på nytt ställe.
Kolla länken: Sales Bootcamp 2019

Tipsa era vänner, bekanta och er själva. Hoppas att vi ses!

Läs hela inlägget »
Säljträning


Lyckas med sälj! Lyssna på podden med mig, Lotta Broberg från +CHABRO. Jag delar med mig av grunden för att lyckas med sälj och ledarskap. Vilka viktiga egenskaper har en toppsäljare och ledare som gör att de lyckas! Hur kan du göra för att lyckas ännu bättre. Vad kan du justera och förbättra för att bli en bättre säljare och ledare. Livet handlar om personligutveckling, att sluta att göra saker och att börja göra andra saker som du mår riktigt bra av. Du bestämmer. 

Den 5 december 2018 släpper Arbetsförmedlingen sin arbetsgivarpodd #34 Lyckas med sälj! 
Lyssna här: #34 Lyckas med sälj!

Det finns sex nycklar som framgångsrika säljare använder:
1.Framgångstro
2.Kundfokus
3.Målfokus
4.Energi
5.Ledarförmåga
6.Entreprenörsförmåga
I det här avsnittet får du veta lite om dem och hur du kan dra nytta av säljtänk i olika sammanhang! 

Hoppas att du får nya AHA-upplevelser och en skön lyssning! Kommnentera gärna nedan.

Ha det bäst och ta hand om dig!

Lotta

Läs hela inlägget »

Kommunicera framgångsrikt är del fyra på Sales Bootcampen på Google digitalakademi i Stockolm. Sales bootcampen är i sex delar. Varje del är avgörande för framgångsrika företag i försäljningen och ledarskapet  för att bli framgångsrika och hållbara.
*
I fjärde delen av Sales Bootcampen - Kommunicera framgångsrikt, svarade vi på:
- Vem är du och hur uppfattas du av andra? 
- Vad kan du göra för att förstå och kommunicera bättre med andra?
*
Kommunikation är helt avgörande för att få framgångsrika kundrelationer, team och relationer med andra. Att ha insikten att ALLA ÄR HELT OLIKA och har helt olika erfarenheter samt kompetens. Det underlättat livet. Det är oxå en stor framgång när du förstår att alla behövs med sina olika tillgångar.
Jag har själv länge trott att de flesta är som jag. De tänker som jag och tar beslut som jag. Det är helt fel!
*
Vem är du och hur uppfattas du av andra?
Börja med att förstå hur du uppfattas av andra. Det är speciellt viktigt när du känner att din kommunikation inte går fram. När andra inte agerar som du har förväntat dig. Du kan inte lägga ansvaret på någon annan att de ska förstå vad du menar. Du måste göra på ett annat sätt för att andra ska agera som du önskar. 

Börja fundera på vilken typ av person du är:
- Introvert eller extrovert? Var hämtar du din energi, i din ensamhet eller med andra?
- Tar du beslut på fakta eller känsla? 

Svaren ger dig en vägledning vilken typ av person du är. Din personlighet kommer att variera beroende på vilka du har i din omgivning. Det startar med att veta vem du själv är och vad du mår bra av. Vem är du?
Titta på bilden nedan så kan du kan du placera in dig i den färg du troligen är. Ofta har man två dominanta färger. Kommentera gärna nedan. 
*
Vad kan du göra för att förstå och kommunicera bättre med andra?
Börja fundera på vilka du kommunicerar med.
Var hämtar de sin energi, introvert eller extrovert?
Vad tar de beslut på fakta eller känsla?
När du förstår vem du kommunicerar med så blir det lättare att förstå hur du ska kommunicera för att lyckas i din kommunikation med andra. Du kan alltid fråga, hur vill du att vi ska kommunicera för att det ska bli så bra som möjligt.

Hoppas att du har fått lite uppslag och nya funderingar. Kommentera gärna.
Stort lycka till!

Behöver du hjälp att bli en bättre säljare eller att ditt team ska utvecklas. Kontakta mig!
Tipsa gärna dina vänner och bekanta att jag finns. Jag vill hjälpa fler till framgång!
 

Säljträning, eget ansvar
Säljträning, eget ansvar
Läs hela inlägget »

Hitta kundens hjärta är del två på Sales Bootcampen på Google digitalakademi och Norrsken i Stockolm. Sales bootcampen är i sex delar. Varje del är avgörande för framgångsrika företag i försäljningen för att bli en framgångsrik säljorganisation och säljare.

I andra delen av Sales Bootcampen - Lär dig hitta kundes hjärta, svarar vi på:

- Vad har dina potentiella kunder för förväntningar? 
- Vilka kunder bör du satsa på? 
- Hur når du dina potentiella kunder på bästa sätt? 

- Vad har dina potentiella kunder för förväntningar? 
Vi måste börja med att komma överens om vad kunden köper. På känsla eller fakta?. Kunden köper på känsla till 90 % dvs. kunden köper med hjärtat. Då måste du hitta en kommunikation som leder till kundens hjärta. En kommunikation som gör att kunden känner sig trygg och säker. Att du ser, hör och gillar kunden.
Våga fråga var kunden önskar för att köpa av dig!

- Vilka kunder bör du satsa på? 
Börja fundera på vilka kunder som är lönsamma och som du vill jobba med. Vilka är dina drömkunder? Om du får drömma helt fritt, vilken kund vill du ha? De kunder som tar 20% av din tid och ger dig 80% försäljning är en bra början. Det gör att du kan ta bort de som tar 80% av din tid och endast ger 20% försäljning.
Våga hålla fast vid det tänket. Pga annars plockar du in kunder som kommer ta din tid, vilket begränsar dig att plocka in de rätt kunderna.

- Hur når du dina potentiella kunder på bästa sätt? 
Det finns många säljkanaler som du kan satsa på. Börja att fundera på var dina drömkunder är och gillar. Där dina kunder är och där deras intresse är. Där ska du vara. Fråga kunder som du vill ha, vad tycker du att jag ska göra för att synas på bästa sätt? Det är hela tiden ett val utifrån var drömkunden helst vill att du ska vara. 

Hoppas att du har fått lite uppslag och nya funderingar. Kommentera gärna.
Stort lycka till!

Behöver du hjälp att bli en bättre säljare eller vill du tipsa om någon som behöver bli en bättre säljare.
Boka en coaching eller kurs:) Maila mig!

Jag vill hjälpa fler till framgång!

Kontakta mig direkt! Lotta@chabro.se eller sms 070-5440038
 

Läs hela inlägget »

Vision för motivation är den första delen av 6 delar på Sales Bootcamp på Google Digitalakademi och Norrsken House. Varje del av Sales Bootcamp är avgörande för framgångsrika företag - alla delmoment i försäljningsprocessen för att skapa framgångsrika säljorganisationer med toppsäljare. 

I första delen av Sales Bootcamp - Vision för Motivation, besvarade vi frågorna:
- Vad fyller du och ditt företag för funktion?
- Varför ska kunderna köpa av just dig? 
- Hur är din perfekta säljpitch?

Vad har ditt företag för VISION? Vad fyller du och ditt företag för funktion? 
En vision är enligt Wikipedia: ”En vision uttrycks oftast som ett framtida tillstånd som man vill uppnå, och behöver inte uppfylla formella krav på realism, tidsbundenhet eller mätbarhet.”
Jag skulle vilja säga att en vision är ett drömtillstånd som företag och personer vill uppnå. Ibland leder en vision till lyckade spin-offs....... T.ex. Elon Musk har som vision, en dröm, att placera människor på Mars. Konsekvensen av den visionen, är att det måste finnas revolutionerande effektiva batterier för att klara elförsörjningen till och på Mars. En delkonsekvens av dessa batterier har renderat i elbilarna Tesla. Den primära och ursprungliga planen var inte att tillverka elbilar. - Men visionen ledde till en lyckad spin-off.
När du vet ditt företags vision så har du en kompass i handen - en riktning att gå mot. Du kan, och skall frekvent fråga dig själv: leder det du planerar att göra i visions-kompassens riktning? 
*
Varför ska kunderna köpa av just dig?
Ledarskap och försäljning är en konst som måste övas och läras. Den första delen är att veta din VISION, och VARFÖR du gör det du gör. Varför ska du gå upp varje morgon och vara motiverad att gå till jobbet? Vad tillför jag omvärlden varje dag? När du vet din VISION, och VARFÖR, kommer du känna en viktig mening med ditt arbete och kommer automatiskt att bli en motiverad medarbetare och ledare. Till alla företagsledningar: gör er vision klar och tydlig för era medarbetare - då kommer resultaten!

Tyvärr har medarbetarna i många fall inte varit med i visionsarbetet. De ser inte visionen och känner sig inte som en del av den. Det är mycket vanligt att det blir ett stort GAP just här. 

Inspireras gärna av WHY, The Golden Circle, som beskrivs av Simon Sinek på ett strålande sätt och ger dig förståelse för vad som är viktigt för att kunder ska köpa av just dig. Du måste veta ditt varför, WHY, för att kunderna ska vilja köpa av dig. 
*
Hur låter din perfekta säljpitch? Den får ta max 30 sekunder att säga! Den hjälper dig och dem du pratar med att skapa ett intresse. 
1.Intresseväckare–WHY
2.Något UNIKT
3.Vad vill du?

Min egen pitch som jag använder är:

 • Jag vill att alla företag ska vara hållbara och lönsamma med motiverade medarbetare.
 • Jag har utformat och genomför Sales Bootcamp på Google Digitalakademi och Norrsken House.
 • Jag vill kompensutveckla fler inom ledarskap och försäljning.

*
Min erfarenhet är att många ledare och medarbetare inte vet VARFÖR de gör det de gör. De vet att de måste gå till jobbet varje dag och få lön den 25:e. Men VARFÖR?

Därför är VISION den absolut mest avgörande biten och helt grundläggande för att det ska finnas MOTIVATION i jobb-teamet. 

Vill du utveckla din försäljning och ditt ledarskap?
Vi vill hjälpa fler att bli framgångsrika ledare och säljare!

Kontakta oss och berätta dina/era utmaningar så kommer vi med förslag på en lösning.

Framgångshälsningar
Lotta

Lotta@chabro.se

Vision för motivation, säljutbildning
Säljutbildning, säljträning, sales bootcamp
Läs hela inlägget »

Wow, vilket mottagande det har varit av Sales Bootcampen på Google digitalakademi i Stockholm.
Känner mig stolt och tacksam att fått frågan att köra omstart. Klart vi kör omstart!

NU har du möjlighet att hänga med om du har missat någon del tidigare, helt gratis! Det är fyra helt fristående delar denna omgång. Anmäl dig till den del som passar dig! Ta gärna med dig kollegor eller andra som du tror vill bli bättre säljare. 

Det var många som kom på första omgången och många som berättar om vad de har börjat göra för att bli ännu bättre. Underbart att höra! T.ex.:
- Jag har nu mål med varför jag kontaktar min kunder. Det bli mycket bättre, effektivare, tryggare och tydligare samtal. Jag sparar tid och gör rätt saker samt att kunden känner sig trygg och vill köpa.

-Jag vågar fråga kunden. Det leder till att jag förstår kunden och pratar om rätt saker som leder till affär. 

- Jag har tackat nej till struliga och olönsamma kunder. Det spar min tid och jag kan se till att jag får tid att ta hand om rätt kunder som jag vill hänga med. 

SALES BOOTCAMP
Sälj och affärsmannaskap är grundpelaren i alla företag samt en nyckelfaktor för att lyckas både som företag och individ. I denna seminarieserie i fyra delar utforskar vi konceptet försäljning som är både spännande, och för många lite avskräckande. Alla kan bli toppsäljare, kom och lär dig konsten!

Säljworkshopparna byggs upp av både teori och diskussion. Anmäl dig till alla för att riktigt kickstarta din av din nya säljframgång, eller välj den eller de du känner du behöver mest.

Anmäl dig på länken:

18/10 2018 - Vision för motivation

1/11 2018 - Lär dig hitta kundens hjärta

23/11 2018 - Kommunicera framgångsrikt 

7/12 2018 - Säljprocessen -Motorvägen till seger


Hoppas att vi ses! Hjärtligt välkommen!


Allt kan hända! 

Läs hela inlägget »

KONTAKTA OSS!
ADDACHABRO AB
Källvägen 9
S-182 34 Danderyd

E: KONTAKT@CHABRO.SE
T: +46 (0)70-544 00 38


Funderar du på något? 

SÄLJUTBILDNINGAR OCH LEDARSKAPSUTBILDNINGAR SAMT COACHING
ADDACHABRO AB, Källvägen 9, S-182 34 Danderyd, T: 070-544 00 38,
E: KONTAKT@CHABRO.SE