+chabro logo 2015

KARRIÄRCOACH OCH JOBBCOACH -
få ditt drömjobb!


VAD är en jobbcoach och karriärcoach?
En person som är utbildad till coach och har som uppgift att hjälpa individer att nå sina mål i arbetslivet så fort och hållbart som möjligt. Individen gör jobbet och coachen hjälper till att motivera och stimulera genom att ställa frågor och lyssna samt ge råd.

Individen skapar ett tydligt framtidsmål, en handlingsplan, motivation och fullfart mot framtiden! Coachen finns vid sida för att se till att framtidsönskan blir tydlig och verklighet.

 

HUR jobbar en jobbcoach?

Hjälper dig att bli motiverad, sätta mål, vad som är ditt framtida jobb, delar med oss av alla tips och trix för att få det optimala drömjobbet. Vi hjälper dig med ett säljande CV och var du hittar jobben. Hur Du söker jobben på effektivaste sätt, vad Du säger på intervjun osv... Allt du behöver för att få ditt Drömjobb!

 

Målgrupp:

Det spelar ingen roll inom vilken bransch du söker, vi kan knepen för att Du ska få jobbet som du önskar!

 

VILKA är vi?
Våra coacher har olika profiler och Du får hjälp av den som passar Dig bäst. Vi har coacher som pratar spanska, franska, italenska och engelska. Våra coacher har akademisk och/eller diplomutbildning . Alla våra coacher har varit i personalledande positioner, genomfört rekryteringar och är mycket skickliga säljcoacher och utbildare.

 

Referenser:
CHABRO har högsta betyg av Arbetsförmedlingen, endast 16 % har det.
CHABRO har Karriär- och jobbcoachat minst 500 personer till sina drömjobb!
Minst 70 % av de som vi har hjälp har kommit till sitt drömjobb! 

 

VI VILL HJÄLPA DIG OCKSÅ! KONTAKTA OSS!
Lotta Broberg, mobil: 070-5440038 eller kontakt@chabro.se


 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CHABRO är resultatfokuserade i sin coaching och mentorskap, har lång och bred erfarenhet från ledarskap och försäljning.

KONTAKTA OSS!
ADDACHABRO AB

NORRTULLSGATAN 6, 6 TR

113 59 STOCKHOLM

T: +46 (0)70-544 00 38

E: KONTAKT@CHABRO.SE

jobbcoach, karriärscoach

 

GRATTIS TILL DITT JOBB!

SUSANNE - INFORMATÖR

BIRGITTA - GLASÖGONSTYLIST

RIKARD- SÄLJSUPPORT

SANNA- BUTIKSSÄLJARE

MIKAEL- VÄRDERINGSMAN

SUSANNA- SJUKSKÖTERSKA

LUDMILLA- LÖNEASSISTENT

KARIN- PROCESSCHEF

ÅSA- SPEDITÖR

OCH MÅNGA, MÅNGA FLER..........

 

70 % AV DE SOM KOMMER TILL OSS FÅR SITT DRÖMJOBB!

NÅGRA AV VÅRA DELTAGARE SÄGER:

RIKARD- Efter många år i samma företag så kom jag till min coach som gav mig självförtroende och styrka att söka mig till nytt jobb! Nu har jag det jobb som jag önskat, dessutom med roliga arbetskollegor, bra ledning och effektivt arbetssätt! Tack vare min coach så har jag haft glädje genom hela arbetssökarprocessen och fått verktyg som underlättat arbetssökandet! 

 

FLER RÖSTER:
"Att möta en Jobbcoach som har en sådan erfarenhet och bredd i sitt yrkesutövande som du Lotta, har betytt mycket för mig. Jag har alltid gått med ryggen lite rakare när jag gått utifrån ditt rum."

 

"Utan min coach hade jag aldrig fått mitt Drömjobb, som jag inte hade rätt bakgrund för. Men med ett tydligt och säljande CV och personligtbrev så kom jag igenom och med självförtroende i intervjun, har jag nu mitt Drömjobb!"