+chabro logo 2015


ALLA FÖRETAG SKA VARA FRAMGÅNGSRIKA OCH HÅLLBARA, MED MOTIVERADE MEDARBETARE!


 

+CHABRO vill hjälpa fler att skapa motiverade medarbetare som ger lönsamma och hållbara företag! Vilket gör att talanger utvecklas och attraheras.
Vi är ett nätverk av resultatfokuserade och mycket erfarna utbildare, tränare, coacher och mentorer med lång samt bred erfarenhet från ledarskap och försäljning i olika branscher. Vi matchar den bästa utbildaren till ditt uppdrag. Vi är noggranna med att erbjuda rätt kompetens till rätt kund.
 
Sedan 2008 har vi utbildat mer än 10 000 chefer och ledare samt säljare på företag som omsätter från 5 till 2 000 000 Mkr. Vi har mer än 50 års erfarenhet

Lotta Broberg,
Sälj- och Ledarskapsexpert, +Chabro

"Vi kämpar för att alla medarbetare ska vara motiverade, ta eget ansvar och alla företag ska vara lönsamma! Vår passion är att hjälpa individer och organisationer att utvecklas och nå sin fulla potential.

Vi vet att vi har lyckats varje gång våra klienter säger: ’Wow! Nu har vi ökat vår omsättning, lönsamhet, slagit säljrekord och det är kul att jobba!"

Vi vill att alla ska må bra och gilla sitt jobb. Våra nöjda klienter får oss att fortsätta dela med oss och hjälpa andra till långsiktiga, effektiva, hållbara resultat – och arbetsplatser att längta till!"


Vi vill arbeta med dig!
Vi vet att medarbetarattityder och engagemang har tydlig effekt på företagets lönsamhet och attraktivitet.

Vi vill kompetensutveckla fler till hållbara och lönsamma företag med motiverade medarbetare. Vi är stolta att ständigt få högsta betyg på våra utbildningstillfällen.

Hör av dig så vi får höra dina utmaningar! Ring 070-5440038 eller mail lotta@chabro.se.

 

KONTAKTA OSS:
RING: 070-5440038
E: LOTTA@CHABRO.SE

A: Källvägen 9, S-182 34 Danderyd

SÄG HEJ TILL OSS: 

+CHABRO är ett nätverk av erfarna utbildare, coacher och mentorer med lång samt
bred erfarenhet från ledarskap och försäljning i olika branscher.
Vi matchar de bästa tränarna för att ge dig det du önskar. NÖJD-KUND-GARANTI. 

LOTTA BROBERG
Förändringsledare, Ledarskap- och säljexpert

Sportälskande,vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera the Pippish-way. "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert". Mer än 10 års erfarenhet som ledarskaps- och säljtränare. Erfaren och certifierad business- och ledarskapscoach som älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potensial.

MIA WOLL HEDIN
Förändringledare och coach

En relationsskapande människa som älskar att möta nya människor. 20 år erfarenhet inom eventmarketing och marknadskommunikation samt utbildad coach. Brinner för allas lika värde och att alla ska inkluderats i arbetslivet och samhället. Blir stolt när jag får kunder att förstår vad det innebär för deras businessen.
Vill du har snygga naglar? Mia fixar det under coachingen.  

CAROLINE LARSSON
Yrkeslivsutvecklare/ PT inom yrkeslivet och karriär

En långdistansvandrare som har som mission att vara en katalysator för individer att skapa ett meningsfullt och hållbart yrkesliv. Jag utvecklar både medvetna medarbetare och lärande organisationer. Min bakgrund är som chef med lång erfarenhet av medarbetarutveckling, organisationsteoretiker och coach. 

JAN BROBERG
Digitaliseringsnörd

Golf- och Spanienälskande tekniknörd med passion för mötet med människor. Lång erfarenhet inom markandsföring och försäljning. E-handel inom high-tech är en specialite. Älskar att få digitaliseringen att bli enkel. 
"Med sin karisma, tekniskförståelse vilja att skapa resultat och höga ambitionsnivå inspirerar Jan andra att prestera mer än de trodde var möjligt."

SÄLJUTBILDNINGAR OCH LEDARSKAPSUTBILDNINGAR SAMT COACHNING
AddaChabro AB, Källvägen 9, 182 34  Danderyd, T: 070-544 00 38, E: KONTAKT@CHABRO.SE